Diëtistenpraktijk Eline
Samen voor Gezond

Welkom op de site van Diëtistenpraktijk Eline

Ondanks COVID-19 en de extra maatregelen van 15 december is de praktijk gewoon geopend voor afspraken. Voor ieders gezondheid heb ik de nodige maatregelen getroffen zoals het behouden van 1.5 meter afstand en het desinfecteren van de handen en praktijkruimte. Mocht u klachten hebben dan verzoek ik u om contact op te nemen en bepalen we samen hoe de afspraak door kan gaan. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat ik ook contact met u opneem mocht ik klachten hebben.  

Ik ben Eline Jansen van Diëtistenpraktijk Eline. Ik ben in juni 2017 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds juli 2017 heb ik officieel de titel diëtist en ben ik ook gestart met mijn praktijk.

Mijn praktijk is gevestigd in Leuth en in Millingen aan de Rijn. In Millingen aan de Rijn ben ik werkzaam op de maandagochtend en de vrijdagmiddag. Op de overige dagen en dinsdag- en donderdagavond kunt u terecht op mijn locatie in Leuth. 
Daarnaast ben ik als diëtist ook werkzaam binnen Stichting  de Waalboog te Nijmegen.

Als diëtist ben ik constant bezig zijn met het op peil houden en verbeteren van de kwaliteit van mijn behandelingen. Zo heb ik in juni 2018 succesvol de Post-HBO cursus Voeding & Diabetes afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik sta tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Zij hebben een Klachtenregeling Paramedici. Waar cliënten met een eventuele klacht terecht kunnen.

 

 Contact: 

Tel: 0683535073 / info@dietistenpraktijk-eline.nl 

 
Opbellen
E-mail